Sint Petersburg in de sneeuw
Blijf op de hoogte en volg Marieke
05 December 2010 | Rusland, Sint-Petersburg
Hier de hartelijke Sinterklaasgroetjes vanuit Sint Petersburg. Afgelopen woensdag zijn we hier aangekomen om te lossen. De eerste paar dagen heb ik aan dek gestaan. Door de kou is er namelijk veel ijs aan dek ontstaan wat er ook weer afgebikt moet worden. Het is een klusje waar je gelukkig lekker warm van wordt.
Vanwege de sneeuwval gaat het lossen niet zo snel, waardoor we hier nog wel een tijdje zullen blijven liggen. Maar dat is geen probleem, wat Sint Petersburg is een leuke stad. Voor 25 roebel (omgerekend 60 eurocent) ben je in het centrum. Ideaal natuurlijk.
Tja, ik heb eigenlijk niet zoveel te vertellen verder. Ik ga proberen om bij dit bericht foto’s te plaatsen zodat jullie een indruk kunnen krijgen van het schip en de stad. Ik hoop dat het lukt. Als ik weer wat meer tijd heb, zal ik een wat langer berichtje schrijven. Tot gauw!
Liefs,
Marieke
07 December 2010 - 12:16
Henk En Miep:
Het ziet er allemaal erg gaaf uit.Zo kom je nog eens ergens.
Van deze kant de groetjes en we sturen nog wel een bericht voor de feestdagen. -
07 December 2010 - 17:34
Bianca, Eric En Kids:
Je beleefd weer genoeg, en wij maar denken dat het hier al koud was, maar jij hebt het nog kouder!!!!
Fijne feestdagen voor jou daar!!!!
maar wellicht krijgen we nog een mail van jou voor die tijd!
x -
08 December 2010 - 14:37
Marrie:
Wauw, leuk om de foto's te zien!!
Bij ons is het ook lekker koud ;)
kus