Daar gaan we weer!
Blijf op de hoogte en volg Marieke
03 Februari 2014 | Nederland, Hoofddorp
Jaja, het is weer zover: Ik ga weer aan boord! Vanaf morgen zal ik aan de slag gaan als tweede WTK aan boord van de Maasborg. Die naam zal jullie vast wel bekend voorkomen, ik heb daar namelijk al eerder aan boord gezeten. Sterker nog, de WTK die mij toen afgelost heeft, los ik nu weer af. Die arme man heeft dus ruim zes maanden aan boord gezeten.
Morgen stap ik dus aan boord. Ik hoef deze keer gelukkig niet te vliegen, mijn ouders brengen me naar Terneuzen. Alsnog een flink eindje rijden, maar altijd beter dan met het vliegtuig.
Ik ga weer proberen om deze weblog bij te houden. Hopelijk gaat het beter dan de vorige keer, want toen was het natuurlijk een drama. En ik hoop natuurlijk dat jullie weer blijven volgen.
Tot gauw!
Liefs,
Marieke
03 Februari 2014 - 16:10
Johan Visser:
Hoi Marieke! Ik zal af en toe eens op de AIS kijken waar je uithangt!
Een goede reis gewenst!
Johan Visser -
03 Februari 2014 - 16:31
Christine Visser:
Hoi Marieke, ik wens je weer een goede vaart en daarbij Gods rijke zegen, dat je echt steeds mag merken dat Hij je Stuurman is en Hij met je is aan boord! liefs uit kudel -
03 Februari 2014 - 17:01
Daphne Kok:
Fijne reis en werkse!
Ik hoop dat je richting mooier weer gaat varen.
Weet je al waar je naartoe gaat? -
04 Februari 2014 - 09:14
Ab Van Der Noll:
Goede reis en we gaan je verhalen weer volgen.